mix

Dr DisRespect, Twitch’e rekorla döndü

Bir süre ara verdiği yayınlarına dün gece yeniden başlayan ünlü streamer Dr DisRespect, gördüğü ilgi ile Twitch.tv’nin çökmesine sebep oldu.

Twitch.tv’nin en sevilen yayıncılarından biri olan Dr DisRespect, H1Z1 ile başladığı yolculuğuna PUBG ile devam etti ve bir anda popülaritesini ikiye katladı. Eski CS:GO profesyonelleri Shroud ve Summit ile birlikte girdiği oyunlar insanların oldukça ilgisini çekti. Ancak bu rüya geçtiğimiz aylarda sona erme tehlikesi yaşadı. Evli ve bir çocuk sahibi olan Dr, duyuru yapmadan açtığı kısa süreli yayında eşini aldattığını ve bir süre yayınlara ara vereceğini izleyicileriyle paylaştı.

Oyun dünyasını haftalarca meşgul eden bu gelişme sonrası uzun süre Dr DisRespect’ten haber alınamadı. Ünlü streamer yayın açmamasının yanında sosyal medya üzerinden de herhangi bir paylaşımda bulunmadı. 4 Şubat’ta yayınlara geri döneceğini bir video ile duyuran Dr, dün gece ilgi çekici bir açılış yaptı. Yayına kısa bir süre kala Twitch.tv’nin çökmesine sebep olan streamer, anlık 350 binden fazla izleyiciye ulaşarak da rekor kırdı. İlerleyen saatlerde Dr DisRespect’in Shroud ile birlikte PUBG oynadığını da gördük.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir