mix

Dr Disrespect kendi yayıncı karakteriyle alakalı bir televizyon dizisi çekecek

Dr Disrespect, Skybound Entertainment ile birlikte kendi karakterini temel alan bir dizi çekecek.

Oldukça ünlü bir Twitch yayıncısı olan 37 yaşındaki Herschel Beahm IV (ya da bilinen adıyla Dr Disrespect) The Hollywood Reporter’ın haberine göre bir dizi başlatacak. Multi-platform yayın yapan bir şirket olan Skybound Entertainment işbirliği ile çekilecek dizinin senaryosu henüz belli değil. Fakat genel konusu Dr Disrespect’in alter egosu olacak.

Skybound Entertainment ortaklarından David Alpert “İnanılmaz yeteneklere sahip birçok yayıncı var ama Dr Disrespect’in bu karakterinin oluşumunda özel bir şeyler var. Biz gerçekten doktorun kendine has bir dünyası olduğunu düşündük.” açıklamalarında bulundu.

Dr Disrespect’in güncel olarak 3.8 milyon Twitch takipçisi ve 152 milyondan fazla izlenmesi bulunuyor. Birçok yayıncı Twitch’i bırakarak daha büyük kazançlar için farklı yayın platformlarına geçiyor. Böylelikle yayıncıların dünyası Twitch’i aşmış durumdayken Dr Disrespect’in böyle bir anlaşma yapması pek de sürpriz olmadı.

Dr Disrespect internet dünyasında oldukça ünlü bir isim. Bu anlaşma hem kendisinin farklı platformlarda gözükmesini hem de Skybound Enteratinment’ın yeni bir izleyici kitlesi kazanmasına yol açabilir. Ayrıca Dr Disrespect Skybound Esports’un farklı alanlarda çalıştığını belirterek karakterinin çizgi roman veya oyunlarda da yer alabileceğinden bahsetti. Daha önce de bahsettiğimiz gibi proje henüz çok başlarda. Detayları bilgiler proje geliştikçe paylaşılacaktır.

Kaynak: https://www.hollywoodreporter.com/news/streamer-dr-disrespect-inks-tv-development-deal-walking-dead-creators-skybound-1260034?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_source=Direct&utm_source=Direct&utm_source=t.co&utm_medium=referral

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir