mix

Dr Disrespect: Apex Legends, H1Z1’na dönüşüyor

Dr Disrespect‘in eleştiri oklarının yeni hedefi Apex Legends. Ünlü yayıncı oyunun H1Z1‘na dönüşeceğini hissettiğini söyledi.

Apex Legends muhtemelen bu yılın en hype oyunu. Hem kendi türünde hem de genel olarak oyun piyasasında birçok rekor kırdı. Kısa süre içerisinde hem PUBG hem de Fortnite gibi popüler battle royale oyunlarının önüne geçti. Lakin oyun, son birkaç haftadır eski popülerliliğini sürdüremez hâle geldi ve birçok eleştiri almaya başladı.

Eleştirilerin en popüleri ve muhtemelen en ağırı birkaç gün öncesinde Shroud’tan gelmişti. Ünlü yayıncının Apex’i sonsuza dek bırakıp PUBG oynamayı düşündüğünü buradan sizlerle paylaşmıştık.

Dünkü yayında Shroud kadar popüler bir yayıncı olan Dr Disrespect’in eleştirileri de Apex Legends’a yöneldi. Yayıncı her ne kadar Shroud kadar hiddetlenmese de, metanetli bir şekilde Apex Legends’ın neden H1Z1’a dönüştüğünü hissettiğini açıkladı.

Oyuncu yaptığı yayın sırasında, Apex Legends’ın içinde bulunduğu durumun, H1Z1’a benzediğini ifade etti. Yayıncı sözlerinin devamında, “Apex’in topluluğu, H1Z1’in bir zamanlar olduğu kadar güçlü ya da canlı olmasa da, insanların bu oyunun güncellenmesi için can attığı bir noktaya gelmeye başladığını hissedebiliyorum”, dedi.

H1Z1’e dönüşen tek oyun Apex Legends değil

Geçtiğimiz günlerde Ninja da benzer bir açıklama yaparak Fortnite’ın H1Z1 ve PUBG olma yolunda ilerlediğini söylemişti. Her iki oyunun şu an hem mekanik, her server problemleri bulunuyor. Özellikle Apex Legends hem hilelerle, hem server hackleriyle, hem de optimizasyon problemleriyle uğraşıyor adeta. Electronic Arts’ın tüm bu sorunlara nasıl çare bulacağı ise merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir