Doğum günün kutlu olsun Murat Sönmez mix

Doğum günün kutlu olsun Murat Sönmez

Bugün, Türk oyun sektörüne gönlünü verip de ismini duymayan pek az insanın olduğu birisinin doğum günü. Kısa kutlama yazımıza başlamadan önce söylemek istediğimizi önden söyleyiverelim. Nice yıllara Murat “Ejderha” Sönmez.

Bu hem bir doğum günü kutlaması hem de şahsi bir teşekkür yazısıdır. Bahsettiğimiz isim, benim oyun ve espor haberciliğine gönül vermemi veya en azından içimde bir kıvılcım yakılmasını sağlayan insana aittir. Kendisini 2012 veya 2013 yıllarında, o zamanlar ismi WarZ olan Infestation oyununu oynarken ve incelerken keşfettikten sonra takibi hiç bırakmadım.

Oyun dünyasına dair bildiğim çoğu şeyi Murat abiden öğrendim. Az buçuk oyun muhabbeti geçen ortamlarda etraftakilere caka satabiliyorsam bunda kendisinin emeği çok büyük. Bir oyuna entelektüel olarak nasıl yaklaşılacağını bile kendisini izleyerek öğrendim.

Yazıyı olabildiğince kısa tutacağım o yüzden sadece şunu söyleyeceğim. Türk oyun medyasına, genç oyunculara, Orta Dünya’ya ve elbette bana kattığın her şey için teşekkürler. Daha uzun yıllar boyunca bu mecrada kalman ve oyunlara olan sevgini asla kaybetmemen dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun Murat Sönmez.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir