mix

Dignitas ve Verizon’dan antrenman merkezi ortaklığı

Amerika merkezli espor organizasyonu Dignitas ve yine Amerika merkezli telekomünikasyon şirketi Verizon, ortak olarak ülkenin ilk 5G Espor Eğitim Tesisini açacak.

Oyuncular Gözlem Altında Olacak

Dignitas ve Verizon ortaklığındaki tesis, Los Angeles’in batı sahili kıyısına yaklaşık 5500 metrekare alana kurulacak. Tesis aynı zamanda Dignitas League of Legends takımının da merkezi olacak. 5G Espor Eğitim Tesisi oyunculara performanslarını nasıl arttırabileceği, oyunlarını nasıl geliştirebileceği ve hayranlarıyla nasıl doğru iletişim kurabilecekleri yönünde eğitimler verecek. Merkez aynı zamanda ülkenin ilk 5G teknolojisine sahip eğitim merkezi konumunda bulunuyor.

Geleceğe Yatırımlar

Dignitas CEO’su Michael Prindiville ortaklıkla ilgili yaptığı açıklamada: “Verizon gibi birinci sınıf ve yenilikçi bir şirketle ortaklık kurmak takımımıza çok büyük fırsatlar sunacaktır. Mevcut ve gelecekteki sponsorlarımıza örnek olacak bu ortaklık bizi güçlendirecektir. Verizon gibi bir firmanın güvenini kazanıp, onlarla ortaklık kurduğumuz için onur duyuyoruz. Verizon ile deneyimlerimizi paylaşıp, birlikte içerikler üretmek için sabırsızlanıyoruz.” diye konuştu.

5G Ultra Geniş Bant

Verizon’un geliştirdiği en yeni teknolojilerden biri olan 5G Ultra Geniş Bandı internet ağı performansını (internet hızı) çok arttıracağı gibi, oyuncu gelişimi ve iletişim gibi konularda da takımların kullanabileceği bir çok farklı sistem barındıyor. Verizon telekomünikasyon 2015 yılında Espor alanındaki ilk sponsorluğunu Epic Gaming Lounge’da yaptı. Şirket daha yakın bir zamanda ise Overwatch takımlarından New York Excelsior’a bir yardım etkiliği için sponsor olmuştu.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir