Detroit: Become Human yakında Steam'e geliyor mix

Detroit: Become Human yakında Steam’e geliyor

Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain, 18 Haziran itibariyle Steam üzerinden satın alınabilecek.

Geçtiğimiz sene Epic Games Store’a gelmesi ile birlikte bilgisayara çıkışını yapan Detroit: Become Human, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls artık Steam üzerinden de oynanabilecek. Quantic Dream’in efsane yapımları 18 Haziran’da satın alınabilir durumda olacak. Şimdilik ise bu 3 oyunun demo versiyonlarını Steam üzerinden oynayabilirsiniz.

Quantic Dream’in oyun dünyasında büyük ses getirmiş bu interaktif filmler uzun bir süre boyunca sadece PlayStation üzerinden oynanabiliyordu.

Heavy Rain ile oyuncular tarafından tanınırlığa ulaşan Quantic Dream, bu yapımların öncesinde yine hikaye anlatımına odaklanan oyunlar çıkarmıştı. Fahrenheti ve The Nomad Souls isimli bu iki yapım sesini geniş kesimlere ulaştırmayı başaramamıştı.

En son yapımları olan Detroit: Becoma Human ise oyun dünyasında büyük ses getirdi. İnsansı androidlerin bilinçlenerek temel özgürlüklerini elde etmesini konu alan yapım, çıktığı yılın en iyi oyunlarından birisi.

Ayrıca oyun dünyası için çok önemli bir isim olan, Quantic Dream’in kurucusu, David Cage’in Fransa Onur Nişanı’na layık görüldüğünü de ekleyelim. Kendisi bu nişana layık görülen ilk ve tek oyun geliştiricisi.

Detroit: Become Human’ın Steam sayfası için şu, Heavy Rain’in Steam sayfası için şu, Beyond: Two Souls’un Steam sayfası için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Oyunlar 18 Haziran’da platforma çıkışlarını gerçekleştirecek fakat siz şimdiden yapımların demo versiyonlarını indirip deneyimleyebilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir