mix

CS:GO 18/11/2019 Güncelleme Özeti

Geçtiğimiz Pazartesi yayımlanan yeni CS:GO güncellemesi ile oyuna gelen yenilikleri sizler için derledik. Güncelleme ile bir de operasyon geldi.

Bu güncelleme ile gelen en önemli eklenti Operation Shattered Web. 90 TL değerinde bu operasyonu edinmeniz hem T hem CT tarafında kullanılabilir yeni karakterler, yeni silah koleksiyonları, stickerlar, görevler daha fazlasına erişim hakkınız olacak. Ayrıca yeni gelen bu operasyon ile Overwatch’da olduğu gibi maç sonunda bazı veriler aktarılacak ve maç MVP’si belirlenecek. Ayrıca oyun içerisindeki başarılara göre küçük ödüller verilecek. Operasyon ile 4 adet skin geldi. Bunlar;

• The Shattered Web Case
• The Norse Collection
• The St.Marc Collection
• The Canals Collection

Ayrıca 3 yeni de harita var, bunlar topluluk tarafından oluşturulmuş Jungle, düşük yerçekimi moduyla gelecek Lunacy ve Studio adında bir harita.

Operasyonla ilgili daha detaylı bilgileri buradan edinebilirsiniz.

Gelelim oynanışı etkileyen bazı değişikliklere. SG553’ün fiyatı $3000’e yükseldi. FAMAS’ın fiyatı $2050’ye, Galil’in fiyatı $1800’e düştü. Ayrıca FAMAS ve Galil’in full-auto spray titizliği geliştirildi.

Haritalarda bazı eklentiler ve değişiklikler var. Studio, Scrimmage ve Casual Sigma haritalarına eklendi. Jungle, Danger Zone’a eklendi. Yeni haritalardan Lunacy Flying Scoutsman moduna eklendi. Zoo ve Seaside haritaları oyundan çıkarıldı. Cache ise Scrimmage grubundan Competitive Matchmaking grubuna dahil oldu.

Vertigo haritasında bazı buglar düzeltildi. CT spawn’ındaki büyük kutu kaldırıldı. Mid’in tavanı genişletildi. A’nın arkasındaki koridor CT asansör odası ile birleştirildi. Zıplamaya gerek kalmaması için A’daki iskelenin sonuna rampa eklendi.

Tüm güncellemeyi buradan okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir