mix

Cloud9, ABD Hava Kuvvetleri ile partnerlik anlaşması imzaladı

Kuzey Amerika ekiplerinden Cloud9, ABD ordusu ile anlaşma imzalayan ilk espor kulübü oldu. Geçtiğimiz Ocak ayında Valve Major’ı kazanan ilk Kuzey Amerika takımı olan C9, bu anlaşma ile yeniden bir ilke imza attı. Bu partnerlik ile beraber askeri bölüğün nişanı takımın resmi kıyafeti üzerinde yer alacak.

Daha önceden de ELEAGUE etkinliklerinde bulunan ABD Hava Kuvvetleri, bugün Cloud9’ın CS:GO takımı ile partnerlik anlaşması gerçekleştirdi. C9 oyuncuları Amerika’nın dört bir yanındaki askeri hava üslerini görme fırsatına sahip olacaklar. Anlaşma dahilinde Hava Kuvvetleri’nin farklı birimleriyle tanışıp zaman geçirme şansını yakalayacak olan oyuncuların ilk durağı Georgia’daki hava üssü olacak. Tüm bu anlar aylık video içeriği olarak Cloud 9’ın resmi YouTube kanalında yer alacak. Hava Kuvvetleri ayrıca C9’ın ELEAGUE’deki sponsorluk masraflarını da üstlenecek.

Takım sahibi Jack Etienne basın açıklamasında anlaşma ile ilgili olarak C9 hayranları üzerinde ABD Hava Kuvvetleri için farkındalık yaratmaktan ne kadar gururlu olduğunu söyledi ve hayranlara takımın tamamıyla farklı taraflarını gösteren içerikler üretileceğini de sözlerine ekledi.

Sponsorluğun ilk olarak 21 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen ELEAGUE CS:GO Premier’de görülmesi bekleniyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir