mix

Chief Esport Club Bond University ile partnerlik anlaşması yaptı

Avusturalya merkezli espor organizasyonu Chief Espor Club, resmi eğitim partneri olarak 3 yıllığına Bond University ile anlaştı.

Chief Esports Club, Bond University ile 3 yıllık bir anlaşma sağladı. Antlaşmanın temel amaçları esporun daha iyi anlaşılması ve Avusturalya’da espor endüstrisini geliştirmek olarak belirtildi. Chief Esports Club ve Bond University şu başlıklar altında çalışmalar yürütecek: Kurslar, Öğrenci sözleşmeleri, Araştırma ve geliştirmeler, yetenek belirleme yöntemleri.

Chief Esport Club CEO’su Nick Bobir konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Bond University gibi vizyonu Avusturalya’da esporu geliştirmek gibi bizimle çok benzer amaçları olan bir kuruluş ile partner olmak harika. Bu birleşme ile esporda ve oyuncu topluluğunda büyümeyi ve eğitimi daha geniş bir hale getirmek istiyoruz.

Bond University sporla ilgili yönetici konumunda olan Garry Nucifora “Chief’in tecrübesini burada, Bond University’de esporu geliştirmek için kullanmak çok avantajlı. Bu, bizim esporu götürmek istediğim yerin başlangıcı. İnsanlara Bond University’e gelin ve biz size espor işletmesini öğreteceğiz demek istiyoruz.

Avusturalya merkezli espor organziasyonu , Bond University’nin espor organizasyonu Bond Esports çalışanlarına staj sağlayacak. Bu partnerlik iki taraf için de çok faydalı olur umarız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir