mix

Call of Duty: Warzone duyuruldu

Activision’ın ünlü serisinin en yeni oyunu Call of Duty: Warzone, geçtiğimiz saatlerde #FreeCallofDuty etiketi ile duyuruldu.

PUBG, Fortnite ile patlama yaratan ve sonrasında her firmanın, ekmeğini yemek için sıraya girdiği Battle Royale türünden Call of Duty de nemalandı. 9 Mart akşamı kendi Twitter hesabından duyurulan Call of Duty: Warzone isimli oyun hemen ertesi gün, yani bugün çıkışını gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz Call of Duty oyunlarından tek farkı Battle Royale olması olmayan bu oyun aynı zamanda tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Bugün indirmeye başlayabileceğiniz oyun, Call of Duty Modern Warfare sahiplerine dört saat daha erken erişim şansı veriyor. Ayrıca Modern Warfare sahiplerinin indirmesi gereken boyut 15-20 GB arasıyken hali hazırda oyunu satın almadıysanız sizi bekleyen 80-100 GB’lık bir veri var.

Eğer Modern Warfare sahibi değilseniz, kullandığınız platformun satış mağazasından oyunu edinebilirsiniz. PS4 için PlayStation Store, Xbox One için Xbox store, bilgisayar kullanıcıları içinse Battle.Net adresi, Call of Duty: Warzone edinebileceğiniz yerler.

Duyurulan oyunun haritası söylendiğine göre oldukça büyük olacak. 150 oyuncunun aynı anda oynayabileceği bir harita olduğu belirtildi. Ayrıca oyunun Battle Royale dışında Plunder diye bir modunun daha olacağı duyuruldu.

Ayrıca eğer Modern Warfare sahibi değilseniz ve bahsedilen yüksek boyut sizi korkutuyorsa Activision bunun için de bir çözüm üretti. İlk 20 GB’lık bölümü indirdikten sonra oyunu tamamen indirene kadar Call of Duty Modern Warfare’ın demosunu oynayabiliyorsunuz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir