Büyümüş de küçülmüş hayatta kalma oyunu Grounded, çıkış yaptı mix

Büyümüş de küçülmüş hayatta kalma oyunu Grounded, çıkış yaptı

Şirin mi şirin bir hayatta kalma oyunu, bugün çıkışını gerçekleştirdi. Yapım, kendisine oyun alanı olarak bellediği mekan ve karakterlerin boyutları ile ilgi çekiyor. Birkaç saat önce çıkış yapan oyunda, hayatta kalmaya çalıştığımız yer, standart bir arka bahçe. Parmak boyutunda insanları kontrol ettiğimiz yapımda, arka bahçedeki tehlikelere karşı tek başımıza veya arkadaşlarımızla birlikte mücadele veriyoruz.

Yapımı, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Xbox Series X etkinliğinde de görmüştük. Kendini tiye alan Grounded, “Hiç de bu tarz olmayan oyunların yaratıcısı olan Obsidian Entertainment’dan” diye bir cümle de kurmuştu tanıtım videosunun içerisinde. Kurdukları bu cümlede oldukça haklılar çünkü Obsidian Entertainment, çıkardığı başarılı RPG oyunları ile ünlenmiş bir geliştirici stüdyo. Daha önce Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas, The Outer Wilds, South Park: The Stick of Truth ve Star Wars: Knights of the Old Republic II gibi efsanevi RPG oyunlarına imza atmış firma daha önce hiç böylesine bir oyun yapmamıştı.

Henüz erken erişimde olan oyunu Steam üzerinden alabilir veya yapıma Xbox Game Pass üzerinden sahip olabilirsiniz. İlk ay 5,90 Türk Lirası, geri kalan aylarda ise 14,99 Türk Lirası ödeyerek birçok oyuna sahip olabilirsiniz. Grounded da Xbox Game Pass listesinde yer alan oyunlardan birisi.

Grounded’ın Türkiye’deki Steam fiyatı 179 Türk Lirası. Oyunun mağaza sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz. Xbox Game Pass sayfası için ise şu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir