Borderlands: The Handsome Collection Epic Games Store'da ücretsiz mix

Borderlands: The Handsome Collection Epic Store’da bedava

GTA 5 ve Civilization 6’yı bedavaya dağıtarak adeta şov yapan Epic Games’in bu hafta dağıtacağı ücretsiz oyun Borderlands: The Handsome Collection.

Epic Games, bedavaya dağıttığı oyunlar ile oyuncuların ağzını açık bırakmaya devam ediyor. Önce, Rockstar’ın kıymetlisi GTA 5’i 1 hafta boyunca ücretsiz olarak dağıtan firma hızını hiç kesmeden Civilization 6’yı da önümüze altın tabakta sunmuştu.

Bu sefer ise biraz daha aksiyonlu bir yapım ile karşımıza çıkıyor Epic Games. Sıradaki ücretsiz ürünümüz Borderlands: The Pre-Sequel ve Borderlands 2’yi barındıran oyun paketi Borderlands: The Handomse Collection.

Şu anda Epic Games Store üzerinden elde edebileceğiniz oyun paketi, Borderlands: The Pre-Sequel ve Borderlands 2’nin tüm indirilebilir içeriklerini de bünyesinde barındırıyor.

Looter Shooter türünde bir oyun serisi olan Borderlands hem eğlenceli mekanikleri hem de başarılı mizah anlayışı sayesinde ilginizi çekebilir. Serinin üçüncü oyunu 2019 yılında çıkışını yapmıştı. Ayrıca aynı marka altında Telltale Games tarafından Tales from the Borderlands ismiyle çıkmış bir oyun da çıkarılmıştı 2016 yılında.

Kesin olmamakla birlikte Epic Games’in bedavaya dağıtacağı bir sonraki oyunun Ark: Survival Evolved olacağı düşünülüyor. Ark, hem tek kişi hem de çok oyunculu olarak oynayabileceğini bir aksiyon-macera ve hayatta kalma oyunu.

Gearbox Studios’un geliştirdiği iki oyunu içeren Borderlands: The Handsome Collection, 4 Haziran saat 18.00’a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. O zamana kadar arşivinize eklerseniz bir daha satın almanıza gerek kalmayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir