mix

Bloodborne’un ilk 18 dakikası yayınlandı

Eğer Souls serisi oyunlarını seviyorsanız hiç şüphesiz Bloodborne’u duymuşsunuzdur. Demon’s Souls ve Dark Souls oyunlarından hatırlayacağımız Hidetaka Miyazaki imzasını taşıyan Bloodborne’ün bugün yayınlanan videosu bizleri çok heyecanlandırdı.

IGN First tarafından bugün yayınlanan videoda oyunun ilk 18 dakikasını izleme şansına kavuştuk. Oyun hala yapım aşamasında ve video da oyunun biraz eski kalmış bir sürümüne ait, o nedenle bir kaç bozukluk görebilirsiniz. Şubat ayı içerisinde yepyeni düşmanlar ve yerler gibi oyun hakkında pek çok bilgi daha ortaya çıkacak. Biz ise şimdilik bu videoyu izleyip beklemekle yetineceğiz.

From Software’in PS4’e özel oyunu Bloodborne 9 Haziran 2014’te duyurulmuştu. Oyundaki temel değişiklikler dövüş mekanizmasının Demon’s Souls ve Dark Souls’a göre daha hızlı olması. Oyunun yeni risk ve ödül sistemi de oyuncunun kaybettiği canın bir kısmını kısa bir süre aralığında düşmanlarına darbeler indirerek doldurmasını sağlıyor. Oyunda aynı zamanda kalkanlar da yer almıyor, bunun yerine oyuncu sol elinde bir ateşli silah tutarak bunu düşmanlarını sersemletmek için kullanabilecek.

Oyunun Avrupa çıkış tarihi ise 25 Mart 2015 olarak duyuruldu.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir