mix

Blizzard, Overwatch ve Diablo’ya animasyon serisi getirecek

Blizzard, 2020’de fenomen iki markasına yeni içerikler getirmeye devam edecek. Ünlü oyun geliştirici firma Overwatch ve Diablo’ya yeni animasyon serileri getirmeyi planlıyor.

Diablo evreni bir animeye sahip olsa nasıl olur diye belki düşünmüş olabilirsiniz, ya da hiç aklınıza bile gelmemiş olabilir. Fakat Blizzard bir süredir bu projenin üzerinde çalışıyor. Proje, anime tarzı çizim teknikleriyle milyonlarca oyuncusu bulunan karanlık atmosfere sahip, türünün öncü oyunlarından Diablo’yu birleştirmeyi hedefliyor.

Netflix’te yayınlanması planlanan seri şu an yapım aşamasında ve çıkmasına daha zaman var gibi gözüküyor. Diablo’nun bu anime serisinin görselliğinin, Netflix’te yayınlanan bir başka anime çizim tekniği kullanılmış seri Castlevania’ya benzemesi bekleniyor.

Bir başka haber de Overwatch’tan. Çok büyük kitlelere hitap eden bu çevrimiçi nişancı oyunu da bir animasyon serisine sahip olacak. Şu an üzerinde çalışılan projenin detaylarını Diablo kadar çok bilmiyoruz. Ama Activision Blizzard Studios’un yöneticilerinden Nick van Dyk’in yaptığı açıklamalar üzerine bu iki serinin de geleceği kesinleşti.

Blizzard, oyunlarına sinematikler getirmeyi seven bir firma. Özellikle World of Warcraft evreni için yapmış olduğu sinematikler bizim gibi çoğu oyuncunun ağzını açık bırakmıştır. Haliyle sinematik konusunda bu kadar başarılı olan bir firmanın da çıkaracağı animasyon dizileri belli bir kalitenin üstünde olacaktır. Özellikle yakın zamanda Blizzard’ın Diablo IV duyuru sinematikleri çok büyük bir kesim tarafından beğenilmişti. Oyunun dizisi her ne kadar o tarzda bir görsele sahip olmayacak olsa da Overwatch dizisinden belki böyle güzel grafiklere sahip bir iş beklenebilir.

Hobileri müzik dinlemek ve espor olan sıradan birisi \m/.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir