mix

Blizzard, Hearthstone oyuncularını sevindirdi

Geçtiğimiz hafta içerisinde Hearthstone Avrupa sunucularında sıkıntılar yaşayan Blizzard, oyuncularının gönlünü hediyelerle aldı.Blizzard’ın yapımcılığını üstlendiği ve yakın zamanda mobil platformlara çıkan Hearthstone, piyasadaki kart oyunlarının başında geliyor. Bir çok oyuncunun oynadığı ve büyük organizasyonların altına imzasını atan bu oyun, basit yapısı ve eğlenceli oynanış tarzıyla bir çok oyuncuya zevkli dakikalar geçirtiyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda Avrupa sunucusunda yaşanan sorunlar yüzünden oyunda uzun süren kesintiler yaşandı. Oyuncuların canını sıkan bu olayın ardından Blizzard, oyuncuların memnuniyetini tekardan sağlamak amacıyla oyunculara iki tane kart paketi hediye etti. Ancak bu ödül sadece 3 Mayıs’tan önce oyuna üye olan oyuncular için geçerli olacak.

Battle.net, oyunculardan özür dilemek amacıyla gerçekleştirdiği bu eylemi şu şekilde açıkladı:

“ Avrupa sunucularında yaşanan sorunlardan dolayı mağdur olduğunuzun farkındayız. Bu konu hakkında özürlerimizi sunarken sabırla sunucuların düzeltilmesini beklediğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Teşekkürlerimizin ve özürlerimizin bir göstergesi olarak 2015 yılında mayısın 3’ünden önce oyuna üye olmuş her oyuncuya iki tane “Classic Hearthstone” kart paketi hediye edeceğiz. Kartları oyuna girdikten sonra “Open Packs” kısmında bulacaksınız ancak kartlarınıza ulaşamazanız endişelenmeyin çünkü kartların elinize geçmesi 24 saati bulabilir. Ayrıca bu kartların belrirli bir kullanım süresi olmadığı için istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.”

Heroes of the Storm ve Hearthstone ile eSpor dünyasına giriş yapan Blizzard, bu gibi hamleler ile oyuncu kitlesini canlı ve heyecanlı tutmaya çalışıyor. Dünyanın en çok oynanan MMO oyunu ünvanını elinde tutan World of Warcraft sayesinde oldukça ünlenen Blizzard, eSpor dünyasında da söz sahibi olmak istiyor.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir