mix Overwatch Haberleri

Big Boss lakabıyla bilinen NYXL oyuncusu Pine emekli oldu

New York Excelsior’un DPS oyuncusu Kim “Pine” Do-hyeon profesyonel hayatından emekli oldu. Oyuncu, kariyerine yayıncı olarak devam edecek.

2017 senesinden beri New York Excelsior’da oynayan başarı DPS oyuncusu Pine kariyerini noktaladı. Pine, aynı organizasyonun çatısı altında yayıncılık yapacak. Emeklilik, geçtiğimiz gün New York Excelsior’un resmi twitter hesabından yaptığı paylaşım ile duyuruldu.

22 yaşındaki Güney Koreli oyuncu, özellikle Widowmaker ve McCree karakteriyle ön plana çıkıyor. Başarılı DPS, 2018 senesinde sezonu New York Excelsior’la 3-4. Sırada bitirirken geçirmişti. Geçtiğimiz sezonda ise play-off döneminde başarılı ilerleyen takım, yarıfinalde sezon şampiyonu San Francisco Shock ile eşleşmiş ve üçüncü olarak sezonu noktalamıştı.
Pine, geçtiğimiz sezonu meta sebebiyle yedek olarak geçirmişti. Sniper kategorisindeki şampiyonlarla oynayan oyuncu, geçtiğimiz sezonun ağır shield metası sebebiyle bu şampiyonları tercih edemeyecek pozisyondaydı.

Kendisi emekliliğini biraz da oyun metasıyla açıkladı. Overwatch metasının bir türlü kendisiyle uyuşmadığını belirten oyuncu “Overwatch ve benim oyun için farklı hedeflerimiz var.” açıklamalarında bulunmuştu. Emekliliğin organizasyonla veya mental sıkıntılarla kesinlikle alakası olmadığını belirten oyuncu yayıncılık hayatını NYXL’in ana firması Andbox ile devam ettirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir