mix Zula

Beşiktaş JK ve InGame’den iş birliği açıklaması geldi

Fenerbahçe ve Galatasaray‘ın ardından Beşiktaş da Zula Süper Lig‘e katıldı. Yüzde yüz Türk yapımı olan Zula‘nın üçüncü sezonundan itibaren Beşiktaş yarışa dahil olacak. Bilindiği üzere, InGame Group Kurucu Ortağı Genco Alp, aylar önce, Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) ile ortaklaşa düzenleyecekleri TESFED Zula Türkiye Kupası hakkında bilgi vermişti ve Beşiktaş’ın Zula’ya katılacağını duyurmuştu: “Zula Süper Lig’de başarılı olan ve davet edilen toplam 8 takım arasında gerçekleşecek bir özel turnuva olacak. İlk kez de Ocak 2019’da yapılacak. Zula Süper Lig’in ilk sezonunda Galatasaray şampiyon, 1907 Fenerbahçe ikinci oldu. Büyük takımlarımızın Zula Süper Lig’de yer alması bizim için çok önemli. Üçüncü sezondan itibaren Beşiktaş da e-spor’da, Zula Süper Lig’de yer almaya başlayacak. Bunun da müjdesini buradan Beşiktaşlı taraftarlara verelim.”

Beşiktaş da Zula’da

Beşiktaş’ın resmi olarak ne zaman lige katılacağı ise belirsizdi. Bugün yapılan basın toplantısıyla resmi olarak Beşiktaş Esports’un Zula’ya katıldığı duyuruldu. Ayrıca bu basın toplantısı bir iş birliğini de duyurdu. Anlaşmaya göre, 2018-2019 futbol sezonunda, Zula’nın yaratıcısı InGame Group, Beşiktaş JK Zula takımının da yer alacağı iki etkinlik düzenleyecek. Beşiktaş JK ise, Zula kapsamında, yine aynı sezon içerisinde etkinlikler düzenleyecek. Vodafone Park’ın içerisinde yer alan Lenovo Game On’da haftalık Zula turnuvaları düzenlenecek. Ayrıca BJK TV ekranlarında haftalık espor programı düzenlecek ve Beşiktaş’ın resmi dergisinde her ay espora dair içerikler paylaşılacak.

Beşiktaş JK ve InGame Group arasında imzalanan iş birliği protokolünden yansıyan demeçler

Beşiktaş JK ve InGame Group arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Türkiye’de esporun gelişmesine büyük katkı sağlanması hedefleniyor. InGame Group CEO’su Alpay Alptekin, “InGame Group olarak, Türkiye’de esporun ve esporcuların gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu alanda hizmet veren lider kuruluşlardan biri olarak sektöre ışık tutacak, yön verecek yatırımlarımıza devam ediyoruz. “İlk”lerin ve “en”lerin altında hep InGame Group’un imzası var. Bu anlamda espor alanına yönelen ilk geleneksel spor kulübü olan Beşiktaş JK ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, bugün futboldan sonra ülkemizde en çok takip edilen spor dalı olan espor alanında yeni ufuklar açacaktır. Milyonlarca Beşiktaşlı Zula’cıya hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Beşiktaş Esports Yöneticisi Erman İpci ise iş birliği hakkında şu açıklamayı yaptı: “Beşiktaş JK olarak, Türkiye’de espor alanında birçok imza atmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Profesyonel bir spor kulübünün espor kategorisine yatırım yapması, bu özel alanı daha değerli hale getiriyor diye düşünüyorum. Hem dünyada hem de ülkemizde büyük ilgiyle takip edilen bu yeni dünyanın, Türkiye’deki önemli temsilcilerinden biriyle hayata geçirdiğimiz iş ortaklığı, bizler açısından da mutluluk verici. Espor kategorisine gönül veren genç kardeşlerimize bu iki önemli markanın gücü ile birçok farklı fırsat sunacağımız bu iş birliğinin, gelecekteki espor iş birliklerine de önemli bir örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz. Uzun soluklu olmasını dilediğimiz bu iş ortaklığının her iki markaya da başarı getirmesini temenni ediyorum.” Beşiktaş Espor ve Zula hakkındaki gelişmeleri takip etmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir