mix

Battlefield Battle Royale Modu Firestorm Tanıtıldı

Uzun süredir beklenen Battle Royale modu nihayet Battlefield ’e geliyor. PUBG, Fortnite, Call Of Duty ve Apex Legends’ın halihazırda rekabet ettiği bu kulvarda bu yeni oyuncu beklentileri ne kadar karşılayacağı tam bir merak konusu.

Bundan yaklaşık bir hafta önce sızdırılan bir video ile Battlefield 5’e Battle Royale modu geleceği artık kesinlik kazanmıştı. Battlefield 5’in yeni modu olarak gelecek olan Firestorm, 25 Mart 2019 tarihinde oynanabilir olacak.

Firestorm, her Battle Royale oyununda olduğu gibi, 64 kişinin uçaktan atlaması ile başlıyor. Solo, Duo ve Squad olarak üç farklı şekilde oynanabilme seçeneği sunulmuş durumda. Oyunda ‘Common, Rare ve Epic’ olmak üzere üç farklı silah derecelendirmesi bulunuyor. Ayrıca oyunda araçların kullanımına da izin veren Battlefield ekibi, helikopter ve traktör dahil 17 farklı aracı bu mod üzerinde kullanılabilir kılmış. Kullanılan tank, helikopter gibi araçların yok edilmesi için de bomba, roketatar gibi silahlar da oyunda kullanılabilir olacak. Diğer Battle Royale oyunlarında olduğu gibi her silah için kendine ait cephane ve çanta gibi eşyalar da oyuna dahil.

Bir haftada 25 milyon kullanıcıya ulaşan Apex Legends çıtayı bir hayli yükseltmişti. Firestorm’un performansını hep beraber göreceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=y-JB-O8A-TA

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir