mix Rocket League

Barcelona, Rocket League kadrosu satın aldı

Ünlü futbol kulübü Barcelona, European Rocket League Championship’te mücadele etme hakkı kazanan Savage! kadrosunu aldı.

Daha önce PES takımı kurduğunu açıklayan takım ikinci espor hamlesini yaptı. Rocket League takımı satın alan ekip espor alanındaki atılımlarına devam ediyor. Savage! kadrosunu satın alan Barcelona bu sezon RLCS’te mücadele edecek. Yapılan açıklamaya göre organizasyon bu kadroyla DreamHack gibi büyük turnuvalara da katılım sağlayacak. Anlaşılan Barcelona sektöre yavaş yavaş ısınıyor.

Bluey, Deevo, Alpha54 ve ByMateos’tan oluşan ekip daha önce Savage ismi altında ikic ligde şampiyon olmayı başardı. Takım en son DreamHack Pro Circuit 2019’a katıldı ve yarı final oynadı. Takım yeni yeni kendini kanıtlayan oyunculardan oluşsa da başarıya aç ve yavaş yavaş tecrübeleniyor.

3 oyuncu ve 1 yedekten oluşan organizasyon ligde aralarında Paris Saint-Germain’in de bulunduğu 8 takımdan biri. Ligdeki diğer takımlar, TSM,Dignitas, The Bricks, Mousesports, Renault Vitality ve Triple Double. Mücadeleler hafta sonu başlayacak ve ilk maç The Bricks ve Triple Double arasında oynanacak.

Dünya devi espora yatırım yapmaya devam edecek gibi gözüküyor. Bu atılımlarla birlikte hem sektörün hem de organizasyonun birbirine katacağı çok şey var. Henüz geçtiğimiz ay PES kadrosu kuran Barcelona bakalım farklı oyunlara da el atacak mı. Özellikle Avrupa’da CS:GO ve Apex Legends, Kuzey Amerika’da ise Fortnite gibi oyunlara katılım sağlanabilir. Bakalım takım ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir