mix

Avatar Aang ve Korra evreninden 3 karakter Smite’a geliyor

Mitoloji ve tarihten birçok karakter barındıran Smite’a şimdi de tüm dünyada çok sevilen Avatar evreninden Aang, Zuko ve Korra da katılıyor.

Third Person bir MOBA oyunu olan Smite Çin, İskandinav, Mısır mitolojilerinden birçok karakter barındırıyor. Ayrıca King Arthur gibi tarihi karakterlere de yer veriyor. Bununla beraber tüm dünyada inanılmaz bir fan kitlesine sahip olan Avatar Aang ve Avatar Korra evreninden üç karakter oyuna eklenecek.

Oyunun yapımcılarından Travis Brown “Karakterlerle ilgili oldukça detaya indik, tüm Avatar karakterlerinin eşsiz kişiliğini yansıtmaya çalışırken çizgi diziden fanların en sevdiği noktaları da aktardık.” Travis Brown’un söylediklerine göre ayrıca bu üç karakter yeni karakter olarak çıkacak fakat şu an oyunda bulunan karakterlerle aynı yetenekleri kullanacaklar. Yani aslında bu üç karakter kendilerine uygun bir karaktere kostüm olarak çıkacaklar.

Bir battlepass ile çıkacak karakterlerle beraber yine Avatar evreninden emote vb. içerikler de yayınlanacak.

Bugün duyurulan Avatar karakterleri ve başka yeniliklerle ilgili bu Çarşamba Türkiye saati ile 22.00’da bir canlı yayın yapılacak. Bu canlı yayını Twitch.tv/SmiteGame kanalından takip edebilirsiniz. Avatar için yayımlanan IGN fragmanına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir