mix

Astralis Group, Hummel ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Dünya’nın en büyük espor organizasyonlarından Astralis Group, giyim firması Hummel ile uzun süreli sponsorluk anlaşması imzaladı.

Danimarkalı ünlü espor organizasyonu Astralis Group, spor giyim firması Hummel ile 3 senelik sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın Astralis Group bünyesinde bulunan 3 takımı da kapsayacak nitelikte olduğu belirtildi. Öncelikli olarak League of Legends takımı Origen ve Fifa takımı Future FC formalında ve takım ürünlerinde güncellemeye gidilecek. Counter Strike: Global Offensive takımı Astralis, henüz sürmekte olan Jack&Jones firması ile olan anlaşması sebebiyle yeni tasarımlara Eylül’de geçecek.

Daha önce birçok farklı spor branşında çeşitli takımlara sponsor olan Hummel ilk defa espora adım attı. Astralis Group’la imzalanan sponsorluk anlaşması ile alakalı açıklamalarda bulunan Hummel CEO’su Allan Vad Nielse; Bu sektörde gerçek bir öncü olan Astralis Group ile ortak olarak espor dünyasına girmekten gurur duyuyoruz. Espor ürünlerinin küresel gelişimi büyük bir fırsattır. Hummel ve Astralis Group olarak DNA’larımız ortak. İnovasyon, devam eden büyüme ve profesyonelleşme.

Astralis Group’un kurucu ortağı ve CCO’su Jakob Lund Kristensen, yapılan anlaşma hakkında konuştu: “Bir süredir tüm takımlarımız için ideal bir sponsor bulmak için çalışıyoruz. Hummel aslında grup sponsorluğuna girme fikrini kendisi kendini sundu. Birçok yönden benzer vizyonlarımız var ve sınırları aşmayı seviyoruz. Aynı zamanda, Hummel’in spor giyimde bir geçmişi ve mirası var. Bu da esporu ve takımlarımızı daha da profesyonelleştirmek için ideal.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir