Assassin's Creed: Valhalla 17 Kasım'da çıkış yapacak mix

Assassin’s Creed: Valhalla 17 Kasım’da çıkış yapacak

Yılın o zamanı oldukça yaklaştı. Neredeyse her sene farklı bir temada Assassin’s Creed oyunu çıkaran Ubisoft, serinin son oyunu hakkında bize bir çıkış tarihi ve bir oynanış videosu verdi. Bizi önce Antik Mısır’a, sonra da Roma İmparatorluğu’na götüren seri bu sefer oyuncuları bir Viking kabilesinin başına koyacak. Elimize baltalarımızı alıp yağmaya çıkmamıza izin verilecek olan tarih 17 Kasım 2020.

Bizlerle paylaşılan videoda, daha önce bahsedilen özelliklerin yanında yeni şeyler de görüyoruz.

Dikkatimizi çeken ilk şeylerden birisi “Raid” sistemi. Serinin son oyunuyla birlikte gelecek bu özellik, düşman köylerini kendi adamlarınızla beraber yağmalamanızı sağlayacak. Artık gölgelerde saklanmak yerine bir savaş alanının içerisinde bulunacaksınız fakat bu genel olarak bir tercih olacak. Sonuçta gizlilik mekaniğini çıkarsalardı oyunun isminin Assassin’s Creed olması için bir neden olmazdı.

Göze çarpan diğer özelliklerden birisi ise çift elli dövüş sistemi. Assassin’s Creed: Valhalla, iki elinize de istediğiniz silahı almanıza izin verecek. Hangi elinize hangi silahı aldığınıza bağlı olarak dövüş sisteminiz değişecek.

Bu yeni özelliklerin haricinde dikkat çeken başka bir şey daha vardı ki bu, pek sevindirici bir haber değil. Paylaşılan videonun bazı kısımlarında gözle görülür bir FPS düşüşü yaşanıyordu. Yine de oyunun halen daha geliştirme sürecinde olduğunu düşünürsek bu FPS düşüşlerinin düzeleceğini tahmin edebiliriz.

Serinin en yeni oyunu olacak olan Assassin’s Creed: Valhalla, 17 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapacak. Şu anda Epic Games Store’da ön siparişe açılan oyunun standart versiyonunun fiyatı 269 Türk Lirası. Oyunun Gold Edition’ını almak için 449, Ultimate Edition’ını almak için ise 495 Türk Lirası ödemek zorundasınız.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir