Amazon'un MMORPG oyunu New World bir kez daha ertelendi mix

Amazon’un MMORPG oyunu New World bir kez daha ertelendi

Amazon Game Studios’un geliştirdiği açık dünya MMORPG oyunu New World, Covid-19 pandemisi nedeniyle bir kez daha ertelendi.

Süregelen küresel salgın nedeniyle karşı karşıya kaldığımız ertelemelere bir yenisi daha eklendi. Amazon Game Studios’un 2019 yılında duyurduğu ve MMORPG oyunu New Worlds, 2021 yılının Bahar mevsimine ertelendi.

New World’ün sitesinde bir açıklama paylaşan, Amazon Game Studios’un yöneticisi Rich Lawrence, oyunun, istenilen içeriklerle çıkışı için neredeyse hazır olduğunu söyledi. Ne var ki oyunu ilk olarak deneyim eden kişilerden aldıkları geri dönüşler sonucunda oyuncuların, oyunu sevdiklerini ve daha fazlasını görmek istediklerini belirtti. Ayrıca oyunculara, söz verdikleri deneyimi yaşatacaklara dair güveninin tam olduğunu da açıklamasına ekledi.

Bu ertelemenin, New World’ün ilk ertelemesi olmadığını da hatırlatalım. Yapım, ilk çıkış tarihi olan 2020 Mayıs’tan, 25 Ağustos’a ertelenmişti. Yaşanılan bu ikinci erteleme ile birlikte oyunun çıkışının neredeyse bir yıl gecikmeli olacağı kesinleşti.

New World, başarılı ve yeni MMORPG’ler göremediğimiz şu günlerde oyunculara bir ilaç gibi gelebilir. Her ne kadar yapım, Amazon Game Studios’un ilk oyunu olacak olsa da firmanın sahip olduğu isim, oyunculara güven vermeye yetiyor. Bu kadar büyük bir firma, kemik bir kitle tarafından heyecanla beklenen bir oyunu neredeyse 1 yıl erteleyince MMORPG oyuncularının sinirleri biraz bozuluyor haliyle.

Çıkışı 2021 yılının Bahar mevsimine ertelenen New World’ü şuradan ön siparişle alabilirsiniz. Orijinal versiyonu 109 Türk Lirası olan yapımın Deluxe versiyonu 139 Türk Lirası.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir