A Total War Saga: Troy, Epic Store'da gün boyunca ücretsiz mix

A Total War Saga: Troy, Epic Store’da gün boyunca ücretsiz

Strateji oyunu severlerin dört gözle beklediği gün geldi. Epic Games’in, gözünü karartarak yapımcı firmayla yaptığı anlaşma sonucunda henüz çıkışını bugün gerçekleştirecek olan bir oyun, gidip alan tüm oyunculara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Epic Game Store, bizleri şaşırtmaya ve gözlerini üzerinde tutmaya devam ediyor. Bir yıldan uzun bir süredir dağıttığı ücretsiz oyunlarla oyuncuların kalbini kazandığı yetmediği gibi GTA 5, Civilization 6, ARK: Survilval Evolved ve Borderlands: The Handomse Collection gibi yüksek bütçeli yapımları da bizlere bedavaya dağıtmıştı. Şirketin bu sefer yaptığı hamle ise eşine çok nadiren rastlanabilecek bir şey. Epic Games Store, çıkışını henüz bugün gerçekleştiren A Total War Saga: Troy’u, gün boyunca ücretsiz olarak dağıtıyor.

Strateji oyunları arasında kendisine oldukça önemli bir yer edinmeyi başarabilen Total War serisinin hikayesi 2000 senesinde başladı. Total War: Shogun yapımından sonra strateji oyun türüne bir sürü yapım kazandıran serinin son durağı Truva oluyor. The Creative Assembly ve Feral Interactive stüdyoları tarafından geliştirilen A Total War Saga: Troy 24 saat boyunca Epic Games Store’da bedava.

Bugün saat 16.00’da dağıtılmaya başlayacak A Total War Saga: Troy, 24 saat boyunca Epic Games Store’da ücretsiz olacak. Oyunu bir kez arşivinize eklediğinizde bir daha satın almanıza gerek kalmayacak. Yapımın Epic Games Store sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir