mix

2016 Kış Mevsimi Finali başlıyor

Tarihinin en çekişmeli sezonunu geçiren Şampiyonluk Ligi’nde Kış Mevsimi Finali bugün oynanacak. Sürpriz bir şekilde yarı finaldeki güçlü rakiplerini yenen Supermassive ve Beşiktaş, 2016 Kış Mevsimi şampiyonu olmak için mücadele verecek.

Yarı finalde Aurora ile karşılaşan Supermassive, normal sezonu ikinci olarak bitiren rakibini 3-2 yenerek adını finale yazdırmıştı. Sezon başındaki sinerji problemini üzerinden atan takım, sistematik bir şekilde oynayarak  performansını arttırdı. Finale yükselen diğer takım olan Beşiktaş.Oyunhizmetleri ise normal sezonu lider bitiren Dark Passage’ı yarı finalde 3-2 eleyerek harika bir geri dönüş gerçekleştirdi. Seride 2-0 geriye düştükten sonra reverse sweep yapan Beşiktaş, mental olarak da oldukça zor bir işi başardı. Oldukça yakın geçmesi beklenen final serisinde takımlar stratejik olarak da ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele verecek.

Aynı zamanda LigTV’den de yayınlanacak olan Kış Mevsimi Finali saat 15:00’da başlayacak. Yayını ayrıca LoL TV’den de takip edebilirsiniz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir