11 Bit Studios oyunları Steam'de kısa süreliğine indirimde mix

11 Bit Studios oyunları Steam’de kısa süreliğine indirimde

This War of Mine ile ismini duyurmuş oyun stüdyosu 11 Bit Studios’un yayıncılığını yaptığı tüm oyunlar, 5 Haziran saat 20.00’a kadar indirimli olarak satılacak.

Steam’in arada sırada çıkardığı kısa indirim dönemlerinden birisindeyiz. Belirli bir yayıncının yapımlarının indirime girdiği bu dönemler, büyük Steam indirimlerinin yokluğunda oyunculara ilaç gibi gelebiliyor. Bu dönemin indirime giren yayıncısı ise bünyesindeki bağımsız yapımlar ile takdir toplayan 11 Bit Studios.

İndirimde öne çıkan oyunlardan ilki This War of Mine. Stüdyonun kendi geliştirdiği ve bu kadar hızlı yükselmesini sağlayan yapımdır. Bir savaş bölgesi olan Praven şehrindeki sivilleri yönettiğimiz bu hayatta kalma, simülasyon oyununun indirimdeki fiyatı 6,20 Türk Lirası.

Öne çıkan diğer bir oyun ise yine stüdyonun kendi geliştirdiği bir hayatta kalma, simülasyon oyunu olan Frostpunk. Dünya’nın aşırı soğuduğu bir dönemde halkınızı hayatta tutmaya çalışan bir yönetici rolünü aldığınız bu oyunun asıl fiyatı 50 Türk Lirası iken indirimli fiyatı 20 Türk Lirası. Eğer oyunu tüm DLC’leri ile birlikte almak isterseniz ödeyeceğiniz para 52,40 Türk Lirası olacak.

Göze çarpan diğer iki oyun ise 11 Bit Studios’un geliştirmediği, sadece yayıncılığını yaptığı oyunlar. İkisi de roguelite türünde olan bu yapımların isimleri Moonlighter ve Children of Morta. Ses getirmiş bu iki yapımdan Moonlighter’ın indirimli fiyatı 10,88 Türk Lirası. Children of Morta’nın indirimli fiyatı ise 24 Türk Lirası.

11 Bit Studios’un bu indirimi 5 Haziran saat 20.00’a kadar devam edecek. İndirim sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir