Dying Light 2, zorlu bir süreçten geçiyor olabilir

Bir Techland çalışanının açıklamalarına göre Dying Light 2, oldukça zorlu bir geliştirme sürecinden geçiyor.

Devamını Oku

Fnatic, Hylissang transferini resmen duyurdu

Resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Fnatic, 2018 Bahar Mevsimi kadrosunu duyurdu. Beklenildiği gibi Soaz, Broxah, Caps ve Rekkles ile.

Devamını Oku

Mysterious Monkeys, Misfits Academy’nin LCS’teki yerini satın aldı

2017 Yaz Mevsimi’nde EU LCS’te mücadele edecek yeni ekiplerinden birisi belli oldu.

Devamını Oku

Nisqy ve Pirean, Team Envy’ye transfer oldu

Ülkemizde Team ORORA’da oynayan Nisqy ile eski Phoenix1 orta koridoru Pirean, NA LCS ekiplerinden Team Envy’ye transfer oldu.

Devamını Oku

Cinkrof ve Tabbz, Origen’den ayrıldı

EU LCS 2017 Bahar Mevsimi’nin hayal kırıklığı olan Origen’de orman ile nişancı rollerindeki oyuncuları Cinkrof ve Tabbz, organizasyondan ayrıldıklarını açıkladı. 

Devamını Oku

Faker: Kore’yi uluslararası arenada temsil etmek LCK şampiyonluğundan daha önemli.

22 Nisan Cumartesi günü LCK 2017 Bahar Mevsimi Finali’nde KT Rolster’ı 3-0 ile geçen SK Telecom T1’in yıldız oyuncusu Faker,.

Devamını Oku

NA LCS 2017 Bahar Mevsimi MVP’si Arrow oldu

Daha önce LCK ekiplerinden KT Rolster’da oynayan ve 2017 sezonu öncesi NA LCS ekiplerinden Phoenix1’a transfer olan Arrow, 2017 Bahar.

Devamını Oku

NA LCS 2017 Bahar Mevsimi’nin üçüncüsü Phoenix1 oldu

2017 Bahar Mevsimi’nin iki sürpriz ekibinin mücadelesini kazanan Phoenix1 oldu ve takım, FlyQuest’i 3-2 ile geçerek NA LCS üçüncülüğünü elde etti.

Devamını Oku

NA LCS 2017 Bahar Mevsimi’nde playoff eşleşmeleri belli oldu

Yapılan yatırımlar ve transferler ile çok daha çekişmeli bir lig haline gelen NA LCS’te 2017 Bahar Mevsimi dün oynanan mücadeleler.

Devamını Oku

Schalke 04, EU CS haklarını satabilir

Geçtiğimiz gün oynadığı 2017 Bahar Mevsimi EU CS Yarı Final eşleşmesinde Misfits Academy’ye yenilen Schalke 04, Summoner’s Inn’in haberine göre.

Devamını Oku

NA LCS 2017 Bahar Mevsimi 7. Hafta 1. Gün

Ligin bitmesine kısa bir süre kala, NA LCS’te 2017 Bahar Mevsimi 7. hafta mücadeleleri Team Liquid-Cloud9 ve FlyQuest-Phoenix1 serileri ile.

Devamını Oku

Doublelift, Team Liquid’e transfer oldu

NA LCS’te düşme tehlikesi geçiren ve bir türlü toparlanamayan Team Liquid, 2017 Bahar Mevsimi sonuna kadar geçtiğimiz yılı Team SoloMid’te.

Devamını Oku

NA LCS 2017 Bahar Mevsimi 6. Hafta 1. Gün

NA LCS 2017 Bahar Mevsimi 6. haftası bir haftalık IEM Katowice  arasının ardından Immortals-Team Liquid ve Phoenix1-Counter Logic Gaming karşılaşmalarıyla.

Devamını Oku

xPeke, LCS’e geri dönüyor

Kabus gibi bir mevsim geçiren EU LCS ekiplerinden Origen, gidişatı değiştirmek adına İspanya Ligi’nde Baskonia takımından Cinkrof’u transfer etti. AS’nin.

Devamını Oku

Nyjacky, Team Liquid’e transfer olabilir

Sezona iddialı bir kadro kurmasına rağmen ligde zor günler geçiren Team Liquid, bir kez daha sürpriz bir karar alarak orta koridor.

Devamını Oku

EU LCS 2017 Bahar Mevsimi 5. Hafta 1. Gün

EU LCS 2017 Bahar Mevsimi’nde 5. hafta mücadeleleri büyük bir heyecanla beklenen G2-UOL ve FNC-SPY serileri ile başladı. 

Devamını Oku